Möt personerna bakom Caspera

Lizette Olsson

Grundare/CEO

Lizette grundade Caspera Management Consulting år 2019. Det började som ett enmansföretag där Lizette skulle hjälpa företagsledningar med bla digitalisering, organisationsstruktur eller som interimchef. Det blev snabbt tydligt för henne att behovet av projektledning för större affärsprojekt var enormt. Lizette började då anställa mer personal, och så utvecklades Caspera mot sin nuvarande inriktning - Din Partner vid implementation av affärssystem.

Det är Lizette som tar emot uppdragsförfrågningar och det är  henne ni pratar med om ni vill diskutera partnerskap etc.

Mobil: 0725-343512

Mail: lizette.olsson@caspera.se


Projektledning


Lizette Olsson

Senior Program- och Projektledare

Lizette är en erfaren IT program- och projektledare. som har under åren framgångsrikt levererat projekt i alla storlekar och varianter, främst från beställarens sida men även från leverantörssidan. Lizette är van att arbeta i mångkulturella projekt med människor som är med både på plats och offshore. Sedan pandemin har hon levererat en hel del projekt helt på distans.

Elina Lenca

Projektledare

Elina har en riktig projektledarprofil. Hon är både målmedveten och ödmjuk och lyckas balansera mellan att hålla projektplanen och hantera affärssidans nya önskemål och krav.

Testledare

Elina är certifierad testledare och har jobbat mycket med automatiserade tester. Hon har använt Microsofts verktyg RSAT och XPlus mycket kompetenta verktyg Executive Automats


Funktionskonsulter - WMS & SCM

Elina Lenca

SCM/Warehouse Management

Elina är vår WMS-specialist. Hon har implementerat både Advanced Warehousing i D365FO och Order-Lager-Fakturering i D365FO och Monitor. När det gäller handenheter är det få som slår henne på fingrarna.

David Lenca

Produktion/Transport/Power Apps

David har med sin bakgrund från industrin och lastbilschaufför värdedefull kunskap om dessa processer och verksamhetens krav. Han har varit med och implementerat OLF, produktions- och ekonomiprocesserna i Monitor och han har varit med och byggt en "Lasta och Lossa"- Power App efter kundens krav och önskemål.

Per-Emil Bergkvist

CRM/Power Apps

Pelle är vår Power Apps - GoTo-guy. Han har varit involverad i CRM- och finansprojekt där lösningen byggs i Power Apps. Pelles största kompetens är att fånga affärskraven och dokumentera dem i ett Funktionskravsdokument. Han arbetar nära utvecklaren för att tidigt kunna verifiera att kraven uppfylls i den slutliga lösningen


Back office

Emanuel Almespång

Market & Web Manager

Manne sköter vår hemsida och hjälper till med marknadsföringen.

Monica Nilsson

CFO

Monica ser till att vi sköter oss genom att ha full koll på bokföringen, leverantörsfakturorna samt årsredovisningen.