Vi har nått GULD i kreditvärdighet!

2024-05-07

Vi är stolta över att kunna informera om att efter senaste årsbokslutet har Caspera nått högsta kreditvärdighet!


2023-11-01

Vi utökar vårt uppdrag hos Stena Recycling

Vi är glada över att kunna tillkännage att Caspera har utökat sin närvaro i Stena Recyclings projekt "New Business Platform".

Vid implementering av ett affärssystem är test en viktig funktion. En del är att utföra prestandatester. Caspera har fått uppdrag att hjälpa Stena Recyclings systemleverantör med att skapa automatiserade script i verktyget Executive Automats och utföra prestandatester på både Dynamics 365 Finance and Operations samt Dynamics 365 Customer Engagement.

2023-10-19

Certifierade på testverktyget Executive Automats från XPLUS

Med våra tidigare certifieringar och  erfarenheter kring test så stärker vi oss ytterligare genom att alla våra konsulter nu är certifierade på det testverktyg som Microsoft rekomenderar.

Caspera har haft konsultuppdrag inom test där vi bla har använt RSAT och Executive Automats. Vi har konsulter som är certifierade inom test sedan tidigare. Nu är alla våra konsulter certifierade på det ledande testverktyget för automatiserade regressionstester av lösningar på Microsoft Dynamics 365.

2023-09-22

Caspera får uppdrag hos Stena Recycling

Caspera har fått förmånen att hjälpa till med projektledning på leverantörssidan för implementaeringen av Dynamics 365 hos Stena Recycling. Utrullningens första steg beräknas vara klart under våren 2025.

Stena Recycling jobbar för att  skapa ett cirkulärt samhälle på riktigt - ett samhälle där inget blir avfall. Deras tjänster innefattar bland annat  avfallsinsamling, innovativa återbrukstjänster och avancerad återvinning på industriell nivå vilket ställer höga krav på deras systemstöd. De har därför köpt till en tredjepartslösning, Cosmo till deras D365 implementation vilken förenklar faktureringsrutinerna då en leverantör även kan vara kund.

2023-08-01

Caspera i samarbete med Emballage och Transport i Gemla!

Caspera har fått en förfrågan om att hjälpa ETG med att effektivisera deras informationsflöde vid lastning och lossning av pallar.

ETG satsar på att digitalisera sina processer för att möta sina leverantörers behov snabbare och mer effektivt. Till att börja med utvecklar vi en app som kommer att användas av lastbilschaufförerna och truckförarna så att de direkt i sin telefon kan fylla i lastinformation.  Om denna app slår väl ut hos användarna finns det fler förbättringar som väntar på att göras...

"Most things remain to be done, a glorious future"                   - Ingvar Kamprad

2023-05-30

Caspera fortsätter sponsra Gransholms IF Innebandyseniorer

Förra året gjorde Gemlas fina idrottsförening bedriften att gå upp till division 1 efter endast en säsong i division 2. De har klivit med sjumilakliv igenom divisionerna sedan starten 2013.

Caspera stöttar med glädje och önskar "Granarna" lycka till under säsongen!


2023-04-20

Caspera blir TV-Sponsor till Växjö Lakers

Under säsongen 2023/2024 kommer Casperas Logga att visas i TV-sändningarna. Vi kommer även att vara delad matchvärd vid derbymatchen mellan VLH och HV71 den 26 november. Kom gärna till Arenan och heja fram vårt fina hockeylag!

Stort Hjärta!


2023-05-12

Vi fortsätter att stödja Aktiv Skola!

Stiftelsen Aktiv Skola tar ett brett grepp över en av vår tids viktigaste frågor – skolan

Krisrapporterna om den svenska skolan har duggat tätt de senaste åren. Stiftelsen Aktiv Skola grundades 2015 för att de brann av en vilja att konkret och direkt bidra till en positiv utveckling,

Läs mer om deras arbete på https://aktivskola.org/

2023-03-20

Caspera hjälper Sonsa Business AB (SONSAB) med deras implemantation av Monitor.

Caspera breddar utbudet ytterligare med nya ERP system.

SONSAB erbjuder ett komplett sortiment av skivmaterial, massivträ, kompositmaterial, LVL, limträ, kantlist och laminat till den svenska träindustrin och bygghandeln

SONSAB omfattar idag fyra verksamheter, samtliga med starka marknadspositioner och stor kompetens inom sina verksamhetsområden:

Fredricsons Trä AB, Wiwood AB, Direktlaminat AB & Mivall Byggross AB.

Alla dessa verksamheter ska nu in i samma affärssystem och SONSAB har valt Monitor. Caspera hjälper till med projektledning och testledning.

Superscript


2023-03-20

Ny projektledare

Caspera får in flera förfrågningar om hjälp med projektledning och förstärker därmed teamet med David Lenca.

David kommer ifrån industrin och har bred kompetens kring tillverkningsprocesserna. David passar utmärkt som projektledare och går direkt in i rollen på SONSAB-projektet.

Välkommen David!

2022-08-12

Caspera + Dynamics Business Central = SANT

Caspera breddar sitt utbud och erbjuder nu även konsulttjänster till små- och medelstora företag (SMF) vilka väljer att implementera Dynamics 365 Business Central.

Vi har i dagarna skrivit ett avtal med ett företag inom farmakologi vilka valde Caspera för att hjälpa till med implementationen av D365BC samt integrationen till deras WMS-system.

Vi erbjuder även supporttjänster på hela lösningen dvs både Business Central samt eventuella integrationer.

Är du i begrepp att byta affärssystem till business central? Kontakta oss för offert.

2022-06-16

Det kommer flera...

Vi är väldigt glada över vår nya rekrytering Eric Olsson som ansluter till Caspera efter semestern.

Eric passar perfekt in i teamet med sin härliga personlighet - och så är det ju inte helt fel att han är duktig på Dynamics och Supply Chain Management efter att ha jobbat med detta under många år på Mekonomen.

Välkommen till Caspera Eric!

2022-05-21

Caspera Växer!

Vi är stolta över att få presentera vår nya kollega Carmelita Penpeña.

Carmelita har 4 års erfarenhet av Dynamics AX/365 & Power BI inom vilket hon har jobbat som applikationskonsult och Service Delivery Manager (SDM).

Välkommen Carmelita!